WhatsApp +61 424 312 136
info@ozlandtravel.com

OPINIE

Opinie klientów Ozland Travel

Ozland Travel
5.0
Based on 27 reviews
powered by Facebook
Ewelina Bobel-Katryniok
Ewelina Bobel-Katryniok
2020-02-25T06:13:02+0000
Dziękuje Ozland Travel za pomoc w organizacji podróży do Australii, dzięki Wam nie mieliśmy żadnych problemów z... wypożyczeniem samochodu. Naprawdę pomocni, zawsze odpowiadają na pytania i udzielają cennych wskazówek! Gorąco polecam!read more
Rafał Miazga
Rafał Miazga
2020-01-28T16:27:12+0000
Szybki kontakt, sprawnie i bezproblemowo, ze zniżką - czego chcieć więcej? 🙂
Marcin Chaciński
Marcin Chaciński
2020-01-20T11:50:18+0000
Chris polecił nam ciekawe miejsca na wsch. wybrzeżu (np. Cudowny Jervis Bay), oaz pomógł w wyborze odpowiedniego... campera.Pewna firma 🙂read more
Leokadia Krawiec
Leokadia Krawiec
2019-12-11T16:43:31+0000
Z wielką przyjemnością chcę powiedzieć wszystkim obecnym i przyszłym klientom, że firma Ozland Travel to... rzetelna, wiarygodna i profesjonalna firma. Skutecznie poratowano nas w krytycznej sytuacji. Dziękuję za tolerancję i poświęcony nam czas.read more
Justyna Zyznarska
Justyna Zyznarska
2019-11-28T12:37:13+0000
Dziękujemy za pomoc w wynajęciu kampera i auta na naszą australijską podróż:) polecamy z czystym sercem 🙂 5!
Mirosław Niedźwiecki
Mirosław Niedźwiecki
2019-08-20T21:04:50+0000
Niedawno spędziłem wraz z żoną cudowne trzy tygodnie w Australii. Dzięki firmie Ozland, a dokładnie Panu... Krzysztofowi Hantke, nasza wyprawa życia stała się dużo prostsza. Usługi z których skorzystaliśmy w kolejności to: Jenolan Caves i Blue Moutains, wycieczka z Alice Springs do Uluru i Kata Tjuta, z Sydney Oglądanie wielorybów, BridgeClimb, z Cairns nurkowanie na Wielkiej Rafie Koralowej. W Cairns skorzystaliśmy jeszcze z wynajmu samochodu. Wszystko było załatwione zgodnie z ustaleniami, PROFESJONALNIE. Dodatkowo Pan Krzysztof doradzał nam w wielu sprawach organizacyjnych zupełnie bezinteresownie, np: co zobaczyć w okolicy Hotelu, propozycje miejsc godnych odwiedzenia, jak poruszać się po Sydney itp. Czuliśmy się otoczeni opieką. Pięknie dziękujemy za wszelką pomoc, więcej takich firm a podróżowanie stanie się bajką. Zdjęcia z podróży można zobaczyć na moim profilu. Pozdrawiamyread more
Marta Pieniążek
Marta Pieniążek
2019-06-15T21:26:14+0000
Polecam współpracę 😊 Kris pomógł nam szybko ogarnąć świetną wycieczkę z Cairns na rafę,gdzie mogliśmy... na własne oczy zobaczyć pod morskie ogrody, a w nich mnóstwo rybek, a nawet żółwia 🤩read more
Jagoda Esz
Jagoda Esz
2019-06-15T20:37:55+0000
Zdecydowanie polecam! Chris pomógł mi znaleźć ciekawe wycieczki za rozsądną cenę. Płynęłam łodzią na... Whitsundays, 2 dni - niezapomniane wrażenia, piękna rafa koralowa oraz turkusowy ocean. Drugą wycieczką była wyprawa na 12 Apostołów oraz Philip Island, gdzie widziałam małe pingwiny wychodzące po zachodzie słońca na brzeg. Zdecydowanie warto ! 🙂read more
Wiki Lisak
Wiki Lisak
2019-06-03T01:24:46+0000
Thank you for your help with finding a car from Syd -> Melb. Best deal that we could find! 👏💪🏻 highly... recommend!read more
Diana Kruszycka
Diana Kruszycka
2019-05-30T19:11:14+0000
After amazing 3 weeks in Eastern Coast I can truly recommend Ozland Travel. Every trip we booked through them was... well-organized, the customer service was at a very high level. Chris truly helped us a lot, patiently selecting the best options and finding the best prices 🙂 It was a great experience!read more
Barbara Kulanek-Camino
Barbara Kulanek-Camino
2019-05-27T20:16:35+0000
Polecam wszystkim, którzy chcą dobrze wykorzystać swój urlop. Krzysztof jest człowiekiem z pasją, który potrafi... stworzyć plan podróży dla najbardziej wymagających. Dzięki jego wsparciu poznasz prawdziwą Australię, a nie tą z przewodników drukowanych masowo i powielających te same informacje. Jeśli Australia, to tylko z Ozland Travel.read more
Louise Uhlmann
Louise Uhlmann
2019-05-16T03:56:01+0000
Chris help me to find a campervan at the best price and very rapidely. He also asked if we needed any help or ideas for... the trip which was really nice. Thank you!read more
Grzesiek Orchel
Grzesiek Orchel
2019-04-16T20:49:05+0000
Chris was very helpful organising a campervan for nearly 3 weeks. He not only did it with true professionalism, but... also invited us for a cup od coffee and took us for a short city walk around Melbourne.read more
Tracy Etienne
Tracy Etienne
2019-03-18T18:08:11+0000
I would like to say thank you to Krys for the best trip or my life in Australie with him! He organized my trip with my... friends. I recommand 100% 👍🏼read more
Karol Bąk
Karol Bąk
2019-03-18T07:34:09+0000
Szczerze polecam Ozland Travel za indywidualne podejście do klienta. Krzysztof to osoba, która wie co robi i potrafi... zorganizować wakacje, które spełnią wymagania każdego!read more
Magdalena Szklarz
Magdalena Szklarz
2019-03-14T06:53:19+0000
Polecam z czystym sercem 🙂 Wszystko co zorganizuje Krzysiu, jest dopięte na ostatni guzik 🙂 Jest przemiłym i... otwartym człowiekiem 🙂 Widać, że uwielbia to co robi! Polecam 🙂read more
Monika Zając
Monika Zając
2019-03-14T06:34:19+0000
Właściwy człowiek na właściwym miejscu 😉 kreatywne pomysły, zaangażowanie, szukanie najlepszych, a zarazem... tanich rozwiązań. Nie można lepiej trafić ! Jeśli Australia to tylko z Ozland Travel! ✈️🌏read more
Raphaela Kravetz Da Silva
Raphaela Kravetz Da Silva
2019-03-14T06:33:40+0000
He is awesome!! Such a good service 😁
Linda Raue
Linda Raue
2019-03-13T11:44:29+0000
Ich habe Chris in Melbourne kennengelernt und er hat mir sehr weitergeholfen mit meiner Planung. Er hatte großartige... Tipps für die Great Ocean Route. Er hat mir jeden Tag neue Plätze in Melbourne vorgeschlagen und mir auch bei meiner Jobsuche geholfen. Wann immer ich eine Frage hatte, konnte ich ihm sofort schreiben und ich musste nicht lange auf eine Antwort warten. Ich kann Chris und seine Agentur jedem empfehlen. Er ist sehr hilfsbereit, ehrlich, aufgeschlossen, freundlich und liebt es seine Erfahrungen weiterzugeben, sodass jeder daran teilhaben kann. Probiert es unbedingt aus! Ihr werdet nicht enttäuscht werden 😊read more
Florent Bess
Florent Bess
2019-03-13T08:28:26+0000
Amazing experience with this agency,100% recommended and big up to Chris who runs this place perfectly.Cheers guyz
Claudia Niglio
Claudia Niglio
2019-03-13T06:20:45+0000
Thanks Chris for helping me with your great tips about my trip in Australia. I really recommend this agency, he'll give... you the best service you could get. Lovely experienceread more
Patryk Szklarz
Patryk Szklarz
2019-03-13T05:32:56+0000
Profesjonalne podejscie do klienta, szybka odpowiedz na mnóstwo zadawanych przeze mnie pytań. Polecam, tych wakacji... nie można lepiej zaplanowac 😁 chetnie jeszcze raz pojadę na wakacje Ozland❤️read more
Pedriwiski Viva La Pepa
Pedriwiski Viva La Pepa
2019-03-13T03:54:12+0000
Very good service! I really liked!
Daniela Astudillo Curriel
Daniela Astudillo Curriel
2019-03-13T02:30:34+0000
Estuve en Melbourne pocos días y me brindaron la mejor experiencia en la ciudad. Se la recomendaría a todas las... personas que necesiten este servicio. Gracias Ozland Travel, realmente disfruté mis días por allá.read more
Javier Zelada Toro
Javier Zelada Toro
2019-03-13T02:02:46+0000
Se agradece el servicio! me dieron muy buenos tips para viajar por Australia 😋🇦🇺.Re-Recomendado.
Seba Rafał Dudek
Seba Rafał Dudek
2019-02-26T11:19:22+0000
Wow, wow i jeszcze raz wielkie wooow!!!Profesjonalizm Krzysztofa znam jeszcze z Polski kiedy to zajmował się... planowaniem moich wakacji, natomiast to co przeżyłem w Australii przerosło moje najśmielsze oczekiwania!!Wycieczka helikopterem nad rafą koralową była niesamowitym przeżyciem którą wspominać bede jeszcze naprawdę dluuuugo, niesamowite widoki z dodatkiem adrenaliny😍😍😍Co więcej objazdówka po wschodnim wybrzeżu mocno odcisnęła się na moim postrzeganiu Australii, sam nigdy bym nawet nie pomyślałbym o takim planie wycieczki ale dzięki Ozland Travel zobaczyłem najpiękniejsze zakątki wschodniego wybrzeża i zdobyłem niezliczona ilość obłędnych zdjęć!Najlepsze w tym wszystkim jest to że na każdym etapie podróży i w razie jakichkolwiek pytań moglem liczyć na pomoc Ozland Travel, zaczynajac od planowania, przez wypożyczanie samochodu, a na załatwianiu różnych dodatkowych kwestii wychodzących w trakcie podróżowania kończąc😍😍Jeśli chcesz przeżyć niesamowita przygodę to tylko z Ozland Travel!read more
Next Reviews